Fri 03 December 2021

Tweesterrenrestaurant Ralf Berendsen, onderdeel van la Butte aux Bois in Lanaken, is door de gebruikers van het gastronomische platform World Culinary Awards uitgeroepen tot het beste hotelrestaurant van België. Dat is deze week in Londen bekendgemaakt door World Media and Events Limited. Dit bedrijf exploiteert ook worldtravelawards.com, een jaarlijks terugkerend overzicht van de mooiste en meest exclusieve reisbestemmingen ter wereld.

Wordlculinaryawards.com kende dit jaar in heel België slechts twee awards toe: Ralf Berendsen (in de categorie restaurants die deel uitmaken van een hotel) en Hof van Cleve in Kruisem in de provincie Oost-Vlaanderen. Laatstgenoemde restaurant is sinds 2005 bekroond met drie Michelinsterren. 

Op wordlculinaryawards.com kunnen mensen een profiel aanmaken en vervolgens hun stem uitbrengen. Het platform is volgens eigen opgave in het leven geroepen om met name de mondiale culinaire top in deze moeilijke tijd een hart onder de riem te steken. De World Culinary Awards zijn dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Het team van La Butte Aux Bois is aangenaam verrast met de toekenning van de prijs, die ervoor kan zorgen dat het restaurant en het hotel ook beter bekend worden in andere delen van de wereld. ,,Geweldig om dit te bereiken met ons hardwerkende team”, aldus een melding op InstagramSource: https://www.chapeaumagazine.com/culinair/restaurant-ralf-berendsen-wint-world-culinary-award/

Media Partners

Our Other Awards